easy website builder

Onze partners

Aalst Natuurlijk wordt ondersteund door deze partners:

Mobirise

Dream Your Life...
& LIVE Your Dream

Voor al uw wandel- en buitensportmateriaal: wandelschoenen, trekkingschoenen, bergschoenen, alpiene schoenen, klimschoentjes, sportsandalen, outdoorkleding en klimmateriaal.
Oude Gentbaan 255, 9300 Aalst 

Mobirise

Duurzame Energie Consultants

Zero Emission Solutions is reeds meer dan een decennium in de sector actief. Het studie- en consultancybureau groeide uit tot een gerenommeerde speler in de markt van de hernieuwbare energie. ZES is erkend als adviesverlener binnen de KMO-portefeuille, waardoor u als KMO de helft van onze kost kan recupereren.
Moorselbaan 391, 9300 Aalst 

Mobirise

Herstelt defecte smartphones en tablets

Is uw smartphone gevallen? Is het scherm van uw tablet gebroken? Wij herstellen uw toestel met originele onderdelen. Fixit biedt een jaar garantie op herstellingen. U krijgt de beste prijs/kwaliteitsgarantie en ”no cure, no pay”. U betaalt ook geen bestekkosten. Bij Fixit kan u ook een vervangtoestel krijgen!
Moorselbaan 395, 9300 Aalst 

Mobirise

Compleet & hoogwaardig productengamma

Al meer dan 30 jaar staat Elektro Crabbe-Spinoy garant voor persoonlijke service aan een correcte prijs. Kies voor ons familiebedrijf! - Kopen in vertrouwen en deskundige uitleg - Gratis levering en plaatsing van de meeste toestellen - Aanpassing bestaande keuken - Volledig uitwerken home-cinema & multiroom projecten - Gespecialiseerd team met 15 medewerkers - Eigen hersteldienst (gratis vervang-TV)
Baardegem-Dorp 89-90, 9310 Baardegem 

Mobirise

Conceptatelier -Ontwerp - Project

eigenzinnig, ecologisch, elegant.

Karolien Deprez ontwerpt eigenzinnige tuinen, waar uniciteit en duurzaamheid centraal staan. Uw In Bloom tuin is er in de eerste plaats voor u, maar vormt daarnaast ook een meerwaarde voor de hele omgeving. Dicht bij de natuur, maar tot in het hart van de stad, gaan we samen voor mooier, duurzamer, eleganter en méér groen.
Driesleutelstraat 61, 9300 Aalst 

Mobirise

Wijn Natuurlijk!

Divino is een jong bedrijf dat u met enthousiasme wijnen, gin en whiskey aanbiedt, waaronder een groot gamma aan natuurlijke wijnen. 
In de winkel in Appels-Dendermonde worden wijnen uit verschillende landen aangeboden, met zorg door geselecteerd, o.a. exclusieve Italiaanse wijnen.
U kan er terecht voor een verrassingspakket voor een goede vriend, een speciale fles of feestwijnen. Tevens zijn er relatiegeschenken op maat beschikbaar!
Bezoek de wijnkelder van Divino
Zandstraat 40, 9200 Appels-Dendermonde